Ons aanbod

Door de bomen het bos niet meer kunnen zien? Kijk snel naar een van onze diensten…

boomverzorging

Boomverzorging is een zorgvuldige klus. Bij bomen omvat naast visuele inspectie en nader onderzoek, ook het onderhouden en het verwijderen van de bomen. Bij onderhoud wordt vooral aandacht besteed aan gezondheid en veiligheid.

processierups

Overlast van processierups? Bestrijd rupsen niet zelf. De kans is groot dat u met brandharen in contact komt en dit kan vervelende jeukplekken of zelfs blijvende schade opleveren. De nesten van de processierupsen verwijder ik op een professionele wijze.

kappen

Een boom kappen, waarom gebeurt dat? Kappen kan verschillende redenen hebben, zoals veiligheid voor de omgeving bij gevaarlijke bomen door ziektes, schade’s of wanneer de boom dood is. Andere redenen kunnen zijn overlast voor tuinen, zwembaden of bouwplaatsen of om ruimte te bieden aan andere bomen of beplanting. Het is belangrijk om uw bomen te laten controleren op veiligheid door een professional zodat er optijd gekapt of gesnoeid kan worden.

stobbenfrezen

De boom is gekapt. Nu wilt u ook graag de boomstronk (stobbe) verwijderd hebben. Dit doen wij door gebruik te maken van een stobbenfrees. Wel heb ik een ingang van minimaal 90 cm breed nodig om in uw tuin te kunnen komen met de machine.

Boom snoeien

Wat kan ik daarin voor u betekenen? De meeste bomen kunnen het hele jaar door gesnoeid worden en dit gebeurt vaak vanwege overlast, lichtgebrek en veiligheid.

Onder het kopje snoeien valt:

  1. Het innemen van de kroon
  2. Het opschonen van de boom door het weghalen van dode en gevaarlijke takken
  3. Het verwijderen van sprot/waterlopen/stamschot
  4. Het weghalen van overlast gevende takken

Ook is er soms een kroonverankering nodig en ik zal u daar dan ook over adviseren.specifiek maatwerk of een vrijblijvende offerte?

Na het invullen van het formulier zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen